Ελάχιστα επεμβατική χειρουργική

Ελάχιστα Επεμβατική χειρουργική

Οι μέθοδοι ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής (λαπαροσκόπηση, υστεροσκόπηση) εφαρμόζονται με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα εδώ και πολλά χρόνια σε εξειδικευμένα κέντρα. Προσφέρουν πολλά οφέλη στον ασθενή όπως γρηγορότερη ανάρρωση, λιγότερο μετεγχειρητικό πόνο, μικρές τομές, μικρότερη αιμορραγία, λιγότερες συμφύσεις κτλ. Παράλληλα, ο εξειδικευμένος ιατρός ωφελείται από τη μεγέθυνση του χειρουργικού πεδίου μέσα από τις μικροκάμερες που χρησιμοποιεί έτσι ώστε η αντιμετώπιση συγκεκριμένων ασθενειών όπως για παράδειγμα της ενδομητρίωσης να είναι αποτελεσματικότερη σε σχέση με ανοικτές χειρουργικές επεμβάσεις.

Σημαντικό είναι επίσης ότι οι επεμβάσεις αυτές σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους (ανοικτή χειρουργική επέμβαση) δεν αυξάνουν το κόστος για τον ασθενή ή και το μειώνουν εφόσον συνυπολογιστεί η γρηγορότερη ανάρρωση και ταχύτερη επιστροφή στην εργασία.

Άλλες υπηρεσίες

Εκτός από τις χειρουργικές υπηρεσίες στο κέντρο μας προσφέρονται και άλλες γυναικολογικές ιατρικές υπηρεσίες

$

Γενική γυναικολογική εξέταση

$

Διερεύνηση για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα

$

Τεστ Pap, έλεγχος για ΗPV & κολποσκόπηση, βιοψία τραχήλου

$

Εξειδικευμένος Γυναικολογικός υπέρηχος – Υπερηχογραφική σταδιοποίηση και χαρτογράφηση ενδομητρίωσης/αδενομύωσης cENZIAN#, χαρτογράφηση ινομυωμάτων (FIGO), διερεύνυνση παθολογίας ωοθηκών (IOTA)

$

Οικογενειακός προγραμματισμός και αντισύλληψη

$

Βιοψία ενδομητρίου (Pipelle de cornier)

$

Τοποθέτηση κολπικών πεσσών για αντιμετώπιση πρόπτωσης

$

Διέγερση ωοθηκών με Λετροζόλη και παρακολούθηση ωοθυλακιορρηξίας

$

Παρακολούθηση κύησης